Soosactiviteiten

Met de soos en inloop stelt MI BOSIE de achterban in de gelegenheid om Mibosie-5277op ongedwongen manier met elkaar samen te zijn. Tijdens de soos zijn er diverse aktiviteiten van uiteenlopende aard, zoals creatieve aktiviteiten, lezingen, bingo, spelletjes, etc. De inloop kent geen speciale activiteit, indien dat wel het geval is wordt dat vooraf aangegeven. De soos en inloop vormen ook een mooie gelegenheid voor iedereen die op een leuke manier kennis wil maken met (oudere) Surinamers.
De invulling van het soosprogramma wordt gedaan door het bestuur en kader van MI BOSIE, zoveel mogelijk in overleg met de doelgroep en bij voorkeur gerelateerd aan de actualiteit met betrekking tot ouderen (met name de thema’s zorg en wonen).
Informatie over de datum en het programma van de soos- en inloopmiddagen, evenals informatie over andere activiteiten en evenementen, kunt u lezen door te klikken op activiteitenkalender. Er kunnen uiteraard altijd wijzigingen optreden. We raden u daarom aan om contact op te nemen met het secretariaat indien u wilt weten of een bepaalde activiteit doorgaat of niet, bij voorkeur via email.