Kookcursus

IMAG0119MI BOSIE organiseert jaarlijks een exotische kookcursus. Tijdens deze cursus kan men de heerlijke gerechten uit de gevarieerde Surinaamse keuken zelf leren bereiden. Elke cursus wordt afgesloten met een certificaat uitreiking tijdens een gezellig etentje.
De kookcursus van MI BOSIE is vanwege de verschillende bevolkingsgroepen die de Surinaamse samenleving kent, opgezet in blokken. Elk blok, bestaande uit drie lessen, vertegenwoordigt een in Suriname voorkomende keuken. In dit geval gaat het om de Chinese, Creoolse, Hindostaanse en Javaanse keuken.
MI BOSIE streeft ernaar om 2x per jaar een cursus te geven, dat lukt echter niet altijd. Niet zozeer vanwege het gebrek aan belangstelling als wel het feit dat wij met alle wensen van alle deelnemers rekening willen houden met betrekking tot hun tijdindeling; en dat lukt nou eenmaal niet altijd. Gelukkig zijn we in staat om elk jaar in ieder geval eenmaal een cursus te geven. De cursusdagen en tijden kunnen verschillend zijn, inderdaad wederom een kwestie van ‘rekening houden met’. De afgelopen jaren waren de cursusdagen donderdag en/of vrijdag, van 19.00 – 21.00 uur.

Klik op een plaatje voor een verslag van een deelnemer.

Februari 2015

foto(8)

Februari 2014

IMG_0983

Februari 2009

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Juli 2007

kc06_10

Juni 2006